doodle-2 doodle-1 doodle-1

Felénk csak a csomagjához tartozó havidíjat, illetve az esetlegesen megrendelt kiegészítők havidíjait kell mindaddig fizetnie, amíg szüksége van a weboldalra. Nincs belépési díj és egyéb rejtett költség!

Ha a weboldalához csatlakozik külső szolgáltatás (pl. számlázó program, banki szolgáltatás, fizetett hirdetések stb.) természetesen azzal kell számolnia, azonban ennek részleteit az Ön és a szolgáltató között létrejött szerződés (tőlünk teljesen függetlenül) határozza meg.

Hűségidő nincs! Feltételezzük Ügyfeleinkről, hogy viszonylag hosszú távon gondolkoznak, és mi is mindent megteszünk, hogy szolgáltatásunk megbízható hátteret biztosítson.

Azonban, mindkét fél érdekében csak folyamatos szolgáltatást vállalunk! A havidíjas szolgáltatás szünetelésére (és visszaállítására) nincs lehetőség. Ha a Megrendelő úgy dönt, hogy tovább nincs szükség szolgáltatásainkra és lemondja azokat, abban az esetben lemond a korábban bérelt weboldaláról, és tudomásul veszi, hogy újraindítani nem tudjuk azt.

Megrendeléstől számítva általában 1 hónap* alatt elkészítünk egy weboldalt, de kapacitástól és a megrendelt igények részleteitől függően ez akár 2 hónapot is igénybe vehet. (A készítés ideje alatt Önnek nem kell havidíjat fizetnie.)

*Az 1 hónap elkészítését onnantól tudjuk számolni, miután minden szükséges anyagot, igényt, információt megkaptunk a Megrendelőtől. Továbbá ha külső szolgáltatást is szeretne csatlakoztatni weboldalához, akkor ahhoz való hozzáférésekre is szükségünk van.

Amennyiben a megszokottól eltérő határidővel tudunk dolgozni, az esetben jelezzük a Megrendelőnek, aki ezután eldöntheti, hogy az új határidő megfelel-e számára.

A havidíjat tartalmazó számlát a Billingo rendszerén keresztül küldjük a szolgáltatás megkezdésétől számított fordulópontokon. Küldéstől számítva 8 munkanapon belül kell teljesíteni, melyre az alábbi lehetőségei vannak:

  • banki átutalás
  • QR kódos banki átutalás (bank függő)
  • online bankkártyás fizetés (MasterCard, Maestro, Visa, American Express)

Saját weboldal (más cégeknél elérhető): elkészítése több száz ezer Forint, vagy akár milliós nagyságrendű is lehet. A weboldal kódolása és minden hozzá tartozó anyag a Megrendelő tulajdona, így annak megfelelő karbantartásáról és frissítéséről is Ő gondoskodik.

Bérelt weboldal (nálunk): a weboldal ugyan nem a Megrendelő tulajdona, viszont így nem szükséges nagy befektetés induláskor, és a folyamatos karbantartással sem kell számolnia. Csak a könnyedén kigazdálkodható fix havidíjat kell kifizetnie, cserébe egyénre szabott felületet kap minden szükséges technikai háttérrel. 

Fontos megjegyzés: a weboldal tartalmáért (jogi és fogyasztóvédelmi szempontból is) mindkét esetben a weboldal üzemeltetője (Megrendelő) felel.

További tudnivalók és Gyakori Kérdések:

1. Mi az a Sitegarden?

A Sitegarden egy vállalkozáshoz kapcsolódó egyedi szolgáltatás. Informatikai-, grafikai-  és marketing szolgáltatásokat egybegyúrva biztosítunk Önnek egy komplett csomagot, melyen belül weboldalt bérelhet. A bérléshez kapcsolódó díjak tartalmazzák a weboldal elkészítését és annak fenntartását, karbantartását.

3. Hogyan tudom tartalmilag frissíteni a weboldalt?

Minden ügyfelünknek a weboldal elkészülését követően rendelkésére bocsájtunk egy un. adminisztrációs menüt és a hozzá tartozó bejelentkezési azonosítókat. Ezek segítségével Ön tartalmi frissítéseket végezhet a weboldal meghatározott részein: pl. hírek, blog, képgaléria, referenciák, termékek, stb.

5. Lehet a csomagot váltani vagy szüneteltetni?

Csomagot váltani bármikor lehet. Kisebb csomagra váltás esetén a havidíj nem változik, nagyobb csomagra váltás esetén az új csomag ára fizetendő. Szolgáltatás átmeneti szünetelésére nincs lehetőség, de a weboldal egyes részei inaktiválhatóak szükség esetén.

7. Megvásárolható-e a bérelt weboldal?

Nem. Sitegarden profilunk jelenleg csak weboldalak bérbeadásával foglalkozik.

2. Kinek a tulajdona a megrendelt weboldal?

A mi felületeink és azokhoz csatlakozó szolgáltatások nem megvásárolhatóak. Havi díjas konstrukcióban kínáljuk Őket Ügyfeleinknek bérlésre. A weboldal kódolása és a hozzá tartozó grafikai elemek a mi tulajdonunkban áll, így ezek kiadására nem vagyunk kötelezhetőek. Természetesen a szolgáltatás üzemelése alatt a weboldal tartalmáról a Megrendelő rendelkezik.

4. Hogyan lehet szerkezeti vagy funkcióbeli módosításokat végezni a weboldalon?

Ezekhez csak nekünk van hozzáférésünk. Kisebb változtatások, korrigálások néhány munkanap alatt elvégezhetőek. Nagyobb változásokhoz egyeztetésre van szükség.

6. Hogyan mondhatom le a szolgáltatást?

A szolgáltatás bármikor lemondható emailben, vagy belső üzeneten keresztül. Ebben az esetben a soron következő számlát már nem állítjuk ki, és a weboldal maximum a hónapfordulóig tartjuk fent.

Figyelem: a szolgáltatás lemondását követően a weboldalak később nem állíthatóak vissza, a szolgáltatás nem indítható újra!

8. Miért érdemes a Sitegardent választani?

Minimális fix havidíjból olyan szolgáltatást vehet igénybe, amelyhez más esetben csak több száz ezer Forint, vagy akár milliós nagyságrendű befektetéssel juthatna. Ráadásul a havidíj fizetésén kívül nincs más kötelezettsége, így nincs veszteni valója. Ha már nincs szüksége többé a weboldalra, bármikor lemondhatja.

További részleteket a csomagok technikai leírása és az Általános Szerződési Feltételek tartalmaznak.

Kérdése van?

Szívesen válaszolunk!